Megjelenési lehetőségek

A panorámaképek megjelenési lehetőségei

Hogyan jeleníthetőek meg?
Hogyan jelennek ezek meg a keresőben?

Weboldalba ágyazható képként

A panorámaképek felhasználhatóak fényképként, egyszerűen egy weboldalba ágyazva.
Az általunk készített panorámaképek mérete 5656×2828 px (képpont). Ezen képekből részletek vághatóak ki, de akár teljes méretben is jól mutathatnak egy weboldalon.

selection.hu borszaküzlet (foto360.hu)
selection.hu borszaküzlet (foto360.hu)

 

Google keresőben

Amennyiben már rendelkezik a Google keresőben a cége virtuális profiljával (Google Cégem rendszeren keresztül), akkor a panorámaképek oda feltölthetőek, így már virtuálisan körbenézhetőek, több kép összefűzésével pedig körbejárhatóvá válik a belső vagy külső tér. Vagyis ha valaki az Internet felől szeretné megismerni cégét és ezt nem honlapja irányából, hanem Google adatlapja megtekintésével teszi, ott lehetővé válik, hogy körbenézzen esetleg körbejárja üzletét/éttermét/kiadó ingatlanjának tereit.

Google Cégem - Google my Business

A Google Cégem rendszerben bárki ingyenesen regisztrálhatja cégét (akár weboldal nélkül is), amit e-marketing  szakértőként minden cégnek ajánlunk.

Amennyiben a regisztrációban szüksége van szakértönkre keressen minket, és segítünk cége professzionális megjelenésének kialakításában.
A regisztrációban történő segítségnyújtás nem része a fotózási szolgáltatásunknak, annak ára ezt a szakértői támogatást nem tartalmazza.

Amennyiben egy adott cég nem rendelkezik ilyen információs oldallal, abban az esetben a képek feltöltéséhez Megbízható Google Helyi Idegenvezetőként ingyenesen tudjuk kezdeményezni a cég ilyen megjelenését, ebben az esetben azonban a cég még nem képes saját megjelenését felépíteni/módosítani.

A Google Cégem megjelenése egy adott cég (selection.hu keresése kapcsán) kapcsán.

Egy cég megjelenése Google cégem adatlappal a keresőben
Egy cég megjelenése Google cégem adatlappal a keresőben

Link egy adott Google Cégem panorámafotóra >>>

Weboldalba ágyazott Google Utcaképként

A panorámaképet miután a Google Utcakép rendszerébe feltöltöttük, csakúgy mint a Google térképeket megjeleníthetjük/beágyazhatjuk honlapunkba is, az alábbi eredményt kapva.

A képre kattintva-húzással tudjuk a képet mozgatni (körbenézni).

Google Térkép (Google Map)Megjelenés Google Térképen

A Google Térképen jelölve vannak azok a területek, amelyek virtuálisan bejárhatóak, pontként vannak jelölve azon területek, ahonnan virtuálisan körbetekinthetünk.

A Google Cégem rendszerbe feltöltött panorámaképek egy ilyen pontot alakítanak ki a térképen, az összefűzött képek pedig egy bejárható útvonalat képeznek. Bizonyos esetekben a Google Utcakép rendszeréhez is hozzáigazíthatóak ezek a bejárható útvonalak.

Google térképen jelölt virtuálisan bejárható terek, panorámaképek
Google térképen jelölt virtuálisan bejárható terek, panorámaképek

 

Megjelenés mobiltelefonon (okos telefonon)

A Google Utcakép applikációs segítségével szintén bejárható, megtekinthető egy adott hely, amely rendelkezik panorámaképpel, vagy összefűzött panorámaképekkel.

fb_icon_325x325Megjeleníthetőség facebook felületen

A panorámaképeket a facebook rendszer is kezeli már, így az egyesével feltöltött panorámaképek a facebook felületén is megtekinthetőek, egy helyen körülnézhetünk.

Ez a megtekinthetőség mind asztali gépen, mind okos telefonon működik. egy feltöltött kép linkje >>>

panorámafotók megtekinthetősége a facebook-on
panorámafotók megtekinthetősége a facebook-on